2021-10-18 07:43:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A múltat illető elintézetlen ügyed miatt főhet most a fejed

Napi horoszkóp október 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint sokféle lehetőséget kínál neked a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsd magad a céljaidhoz, és a tervszerűségnek nagyobb szerepet adj, mint a véletlennek. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodornak. Persze ebből is születhet jó, de ma inkább az észérvekre hallgass.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma nagyon jó hírt kaphatsz, ami feldobja kedvedet. Ez a hír ráadásul a jövődre is befolyással lehet. Sok változás lesz az életedben. Talán sok kötelezettség is a közeljövőben, de annál több elismerés is. A mai nap még lazíts!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap a tiéd. Ne hagyd hát, hogy bárki is eltántorítson attól, amit tenni akarsz. Az akadályok legfeljebb kerülőutat jelenthetnek, de semmiképp sem azt, hogy más célt kellene kitűznöd, mint, amit elterveztél. Minden út oda vezet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha lehet, legyél kevésbé ítélkező a mai napon a családtagjaiddal, rokonaiddal kapcsolatban. Különben még úgy járhat, hogy a végén saját magadat is el kell ítélned. Ha mégis így történne, kérj bocsánatot!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A párkapcsolatodban és a baráti kapcsolataidban is csupa jóra számíthatsz. A munkahelyeden ugyan lehetnek felhők a viszonyokban, de azokat hamar eloszlatod napsugaras mosolyoddal. Ma mindenkire boldogságot sugároz lényed.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szerencsére ma semmi olyan dolgod nincs, ami elvonhatná a figyelmedet attól, amit igazán fontosnak tartasz. Tulajdonképpen még a munkádat is érdekesnek fogod tartani, és abban is meglátod az örömet, vagy elégedettséget.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nehezen indul a nap, nem várt akadályokkal kellhet szembenézni. Terveket szősz erre a hétre, és talán valamilyen romantikus vonzalom is leköti figyelmedet. Ha szingli vagy, most érdemes kezdeményezni!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma különösen örömödet leled a szervezési tehetséged kiélésében. Amikor már mindenki bepánikol egy hirtelen felmerülő probléma miatt, te az átcsoportosítással, és újraszervezéssel sikert érhetsz el. A főnökeid elismerését is ismét kivívod.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A múltat illető elintézetlen ügyed miatt főhet most a fejed. Valamilyen részlet kiderül, ami vagy a te, vagy pedig mások számára szolgálhat meglepetésekkel. Ha már egyszer így alakult, érdemes végre tiszta vizet önteni a pohárba.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valakivel ma összehozhat a sors. Az illetőt talán már régről is ismered, vagy, ha mindennap találkoztok is, mégsem találtatok még egymásra lelkileg. Ma megnyíltok egymás előtt, és megváltozik a kapcsolat minősége.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha nem vagy elég óvatos, könnyen valami nem várt probléma mutatkozhat meg a párkapcsolatodban. Te ugyan szereted a bajt. Talán kerested is. Ám, ha már itt van, a hátad közepére nem kívánnád. Előzd meg inkább!


Halak: II. 19. - III. 20.

Nyugtalan, nehezedre esik az egy helyben ülés, és a koncentráció. Pedig jó lenne, ha odafigyelnél a munkára. Különben megeshet, hogy egy hiba miatt épp, hogy később szabadulsz, mert túlórázni kell. Pedig valahol nagyon várnak!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: